TUBE BASS TRAP    

Background image
SST potencijalnim kupcima nudi opciju posudbe TUBE TRAP komponenti na period od max. 7 dana, uz polog kaucije u tržišnoj vrijednosti istih.
Po povratku posuđenih Tube Trapova novac će vam biti vračen.
Raspona su apsorpcije: 20 Hz – 410 Hz ovisno o promjeru (vidi tablicu u nastavku).
Profesionalnog dizajna i izrade, testirani sa vrhunskom reprodukcijskom Hi Fi Audio opremom.
Standardna dimenzije im je : 1060 x 350mm (106x35 cm)
TUBE TRAP sa svojim cilindričnim oblikom imaju strukturnu čvrstoću, a njihova višeslojna unutrašnjost omogućava brzu apsorpciju zvukova u rasponu od 20–410 Hz.
Njihov promjer određuje koliko duboko te koji im je raspon utjecaja na Bass područje u apsorpcijskom smislu.
TUBE TRAP sa svojim cilindričnim oblikom daje maksimalni učinak u prostoru u odnosu na druge elemente za akustičke tretmane prostora.
Ovaj tip TUBE TRAP-ova je opremljen sa TREBLE DIFUSOR pasivnom površinom, koja obavlja korekciju čistoće zvuka u prostoru.
Tube trap-ovi štede Vaš prostor, i na naj bolji način eliminiraju neželjene zvučne valove koji izobličavaju zvučnu sliku prostora.
Njihovim postavljanjem i pozicioniranjem u prostoru postižete veću čistoću zvuka, veću transparentnost zvuka, te širinu i detalje zvučne scene sa minimalnim ulaganjima u odnosu na cijenu vašeg Hi Fi sustava.

BABY TUBE BASS TRAP 

BABY TUBE TRAP je novina u ponudi SST i  na tržištu Hi Fi opreme općenito od 2021 godine.
Njihov razvoj i izrada potaknuti su pojavom velikih TV panela na tržištu. Današnji TV paneli zauzimaju centralno mjesto u vašem prostoru, a njihova velika prednja i zadnja strana stvaraju refleksne površine koje bitno utječu na zvučnu sliku prostora.
Do pojave ovih BABY TUBE TRAP komponenti, rješavanje tog problema sa neželjenim refleksijama stvorenim na površinama TV panela je u praksi bilo tretirano priručnim sredstvima kao na slikama u nastavku teksta.

Ne pokrivajte svoje TV panele dekama, jastucima i sličnim stvarima da bi riješili pojavu neželjenih frekvencija generiranih na njihovim površinama.
BABY TUBE TRAP postavljen u pozadini velikog TV-a ili na njihovim bočnim stranicama su idealno estetsko i funkcionalno rješenje za probleme ove vrste. 
Dimenzije BABY TUBE TRAP-a mogu se prilagoditi svim željama i potrebama kupca.
Standardna proizvodna dimenzija je 22 cm u promjeru i  90 cm visine.
BABY TUBE TRAP komponente rade isključivo kao Absorberi i nisu opremljeni SST refleksnom površinom kao TUBE TRAP-ovi.
Njihovim postavljanjem zvučna slika prostora postaje još preciznija, te dobiva na dodatnoj dubini visini i širini.
SubSystem Technology